'Vacature communicatiemedewerker' gezocht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Een vacature communicatiemedewerker vind je bij honderden op internet. Als je weet waar je moet zoeken. Hierbij de beste sites voor de toekomstige communicatiemedewerker.

Het vinden van een 'vacature communicatiemedewerker' op Internet is vrij eenvoudig. Er zijn legio banen-sites. Om je dagen werk te besparen hebben we hier de sites opgenomen met de meeste vacatures voor een communicatie medewerker.

 

Dé websites voor een vacature communicatiemedewerker

De belangrijkste Nederlandse websites om een communicatiemedewerker-vacature te vinden zijn in onze ogen de volgende (in willekeurige volgorde):

De Careerjet is een zoekmachine voor vacatures. Ze biedt een overzicht van banen op volgens eigen zeggen duizenden websites. Aparte rubrieken voor Marketing-PR en Media-Reclame.

De Nationale vacaturebank biedt honderden communicatie-vacatures en prima selectiemogelijkheden.

Villamedia is de site van de Nederlandse Vereniging voor Journalisten. Biedt een uitstekend overzicht met heel veel banen op communicatief / redactioneel/journalistiek gebied.

Askjim zoekt in meer dan 60000 banen. Dat levert vaak 100 of meer vacatures voor een communicatie medewerker op.

Adformatie is de website van het reclamevakblad Adformatie. Biedt toegang tot het bestand van Jobnews (zie hieronder), maar het zoeken is iets makkelijker. Vacatures op gebied van communicatie, reclame, marketing en media.

www.werk.nl Dit is de site van de Centra voor Werk en Inkomen, de voormalige arbeidsbureaus. De site is traag (misschien door de populariteit). De relevante rubrieken zijn:

 • Taal
 • Tolken en vertalen
 • Taalkundig onderzoeken
 • Schrijven en dichten
 • Media
 • Televisie, radio en film
 • Kranten en tijdschriften
 • Uitgeverij
 • Multimedia
 • Bibliotheek en archief
 • Communicatie
 • P.r. en voorlichting
 • Training en advies

Heel veel rubrieken zijn helaas leeg. Maar uiteraard een onvermijdelijke site.

Intermediair heeft enkele tientallen communicatiemedewerker-vacatures (check de categorie Communicatie). I.h.a. zoekt men een communicatie medewerker op hbo/universitair niveau.

Mediavacature.nl heeft honderden vacatures specifiek op het gebied van communicatie, marketing, media en grafisch design.

Jobnews-vacaturebank heeft vele tientallen vacatures communicatie, marketing en reclame. Jobnews heeft ook een 'stagebank' en een (niet gratis) 'freelancers-bank'.

United capacity heeft tientallen vacatures voor een marketing of communicatie medewerker op haar website staan.

Marketing Online (site van het Tijdschrift voor Marketing) heeft tientallen banen op marketing-communicatie gebied online.

De Communicatiecoach vacaturebank biedt een klein aantal vacatures communicatie of marketing. Bovendien is daarvan ook nog eens een flink deel voor stagiair(e)s bedoeld.

SMS Intermediair is een werving- en selectiebureau waar je je kunt aanmelden als jobseeker voor een communicatiebaan. Zij zijn gespecialiseerd in Marketing & Communicatie, Public Relations & Voorlichting, Creatie & Multimedia en Grafisch Management & Realisatie. Ze bemiddelen voor management/strategische en voor uitvoerende functies, voor vaste banen, voor projecten en voor detachering of ad interim klussen.

Ook Comforce Recruitment is een werving- en selectiebureau voor de invulling van functies op het gebied van media, marketing, sales, communicatie en internet.

Projactive bemiddelt voor hogere communicatie- en marketingfuncties. Zij hebben enkele tientallen vacatures voor een communicatiemedewerker. Je moet je wel inschrijven om ze te mogen bekijken.

Naast deze goede, specialistische banensites heb je de algemene vacaturesites. Soms de moeite waard, zoals natuurlijk het bekende Monsterboard .

Binnenkort volgen meer tips als je gaat solliciteren op een baan als communicatie medewerker. Succes met de volgende fase: het schrijven. En mail ons als je aanvullingen hebt op bovenstaande lijst met websites voor een 'vacature communicatiemedewerker'!

-----------------

Misschien vind je de volgende pagina's rond solliciteren ook wel interessant:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel sitebezoekers vonden ook het volgende artikel interessant:

Het Promotieplan en internet:
Tien uitdagingen

Het Promotieplan (marketingcommunicatieplan) is hard toe aan een major upgrade door de komst van internet. Hier tien cruciale punten die je ideeŽn en uitgangspunten radicaal op kunnen schudden....

 

Wil je de rest van dit artikel lezen, klik dan even op Het Promotieplan en internet: Tien uitdagingen.

NB. Er komen regelmatig nieuwe pagina's bij op deze site, dus kom gerust nog eens terug als je meer wilt weten over onderwerpen zoals op deze pagina ' 'Vacature communicatiemedewerker' gezocht', of -meer in het algemeen- over zaken als communicatie, marketing, communicatieplan, marketingcommunicatieplan, communicatiemiddelen, vacature communicatiemedewerker enzovoort.